Wie wij zijn

Gardez Tuinen is een hoveniersbedrijf uit Valkenswaard. In 2006 richtten collega’s Joost van de Kamp en Ivo Kennis het bedrijf op uit passie voor tuinen en vakmanschap. Joost en Ivo werken met een team deskundige medewerkers, die al velen jaren ervaring in de hovenierswereld hebben. Hiernaast geven ze enthousiaste stagiairs van de groenschool veelvuldig de kans om het vak in de praktijk te komen leren.

img_1590 Meedenken met de klant
Met zijn vernieuwende tuinen en gebruik van fraaie materialen is Gardez Tuinen inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam in Noord-Brabant, zowel bij particulieren als (kantoor)bedrijven. “Klanten vinden het vooral fijn dat we met hen meedenken, tijdens het ontwerp, aanleg en onderhoud van hun tuin”, vertelt Ivo.
“We horen vaak terug dat men het als heel prettig ervaart dat we netjes en precies werken. Daar zijn we blij mee, want we gaan pas weg wanneer de klant tevreden is. We kijken er trots op terug wanneer hij of zij heerlijk kan genieten van een tuin die vier seizoenen lang een belevenis blijft!”

Klanten over ons

Gewoon een super bedrijf! Is gegarandeerd kwaliteit.  ★★★★★

Stefan Aarts

Kwaliteit en gezelligheid in één.  ★★★★★

Paul Snoeks